Skab et liv med mere glæde, selvværd & frihed

Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Skab mentalt overskud

Både børn, unge og voksne kan opleve en tilstand af mental, emotionel og fysisk udmattelse. Årsagen for indre og ydre ubalance kan være mange.
Vi kan have svært ved at mærke os selv og sætte sunde grænser. Vi kan have et problem med vrede, et lavt selvværd eller pleaser for meget i længslen efter anerkendelse. Måske er vi præget af fortidens svigt, tab, sorg og traumer hvilket påvirker vores generelle trivsel, vores parforhold, forældreskab eller vores mod til at turde gå efter det vi længes efter – personligt, uddannelsesmæssigt eller professionelt.

I dit personlige forløb tager vi sammen fat i alt det som begrænser dig, skræmmer dig og svækker dit mentale overskud.

Du guides i, at kunne sortere ud i de fastlåste tanker, overbevisninger og dine negative selvfortællinger som trækker dig ned. Du trænes i at styrke dit selvværd og din mentale og emotionelle grundform. I takt med, at der er udvikles nye ressourcer og robusthed, bliver du også skarpere på dine ønsker, grænser og behov.

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Mindre angst
& stress

Angst, stress og depression er nært beslægtet psykiske tilstande. Ofte er traumer, tab, utryghed, magtesløshed, en livskrise eller et usikkert selvværd kilden til disse indre tilstande. Angst og livsstress har mange udtryk og vi kan trigges på mange forskellige måder.
Men uanset årsagen for din angst, stress eller depression, så er den bedste hjælp åbenhed og dialog. I behandlingen hjælpes du til at få sat ord på det du mærker, sanser, bekymrer dig om og hvordan det påvirker dig.

Nænsomhed, tålmodighed og tryghed er mine 3 vigtigste redskaber i din healings proces. Jeg vil give dig vigtig viden om angst og en læring i tekniker som kan hjælpe dig når din angst og stress trigges. Du skal øve dig i at lytte til og handle på dine følelsers signaler. Du vil opdage din iboende styrke som du kan bruge til at berolige og tøjle din angst og indre uro. Kort sagt, jeg vil hjælpe dig med, at kunne finde en sikker vej hjem til dig selv.

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Bryd usunde spisemønstre

Hvis vi ofte vælger mad, sukker, kulhydrater og fedt eller sult og strenge spiseregler som løsning, så gør vi det for at undertrykke eller håndtere vores kerne følelser.

Emotionelspisning er når vi fodre hjernen med “drugfood” for at få ubehagelige situationer, tanker og følelser til at forsvinde. Eller hvis vi sulter os selv, så skaber vi en fysisk smerte frem for en emotionel smerte. Og begge strategier virker! For en stund. For når “rusen” eller smerten har lagt sig, så er vi bare endnu mere ulykkelige, skamfulde og måske også endnu tykkere.

I forløbet Mad, krop & følelser får du ny indsigt og en bedre forståelse af, hvorfor du gør som du gør. Du vil lære at lytte til din krops signaler og reagere mere hensigtsmæssigt på dem. Du vil slippe af med sukkertrangen og de uønskede kilo når du først får genskabt en naturlig balance mellem din krop, dit sind og dine følelser.

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Adoption & Gruppeforløb

Det er i barndommen selvværdet og selvtilliden grundlægges. Og hvis børn dagligt får en masse fysiske og psykiske kram, så er de også bedre rustet til at tåle og håndtere modgang op i gennem livet.

Men der kan være særlige omstændigheder og livsvilkår, som det at være adopteret eller at have en diagnose, som gør, at nogle børn og unge er mere sårbare og dermed også mere udsatte i forhold til at udvikle mistrivsel.

Når vi har det svært i livet, uanset vores alder, så er den bedste psykiske første hjælp at mærke og opleve at man ikke er alene eller forkert. Derfor tilbyder jeg løbende gruppeforløb for unge eller for voksne som kan have gavn og glæde af, at møde ligestillet med samme problemer, tanker og følelser som en selv. Grupperne har forskellige temaer, men fælles er, at det altid er et trygt sted hvor der er plads til at være meget ens og meget forskellige. Her kan man udvikle sig personligt og genfinde troen på en god og lys fremtid, på trods.

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Familieterapi

“Angste børn har brug for førerulve”. Men når vi står midt i en følelsesmæssig krise, kan det føles overvældende og skræmmende. og vores instinkt er at beskytte børnene mod alle vores bekymringer. Vi skjuler det svære med vores tavshed eller “pakker det ind” så det fremstår mindre sårbart.

Det er velment, men faktisk efterlades barnet helt alene om at skulle håndtere det som sker omkring dem, og det har de ikke godt af.

For alle børn, uanset alder, har brug for at vide hvad der foregår ellers tolker de selv, og tror ofte det er deres skyld at nogen har det dårligt eller er vrede.

Familiesamtalerne vil åbne jeres hjerter, øjne og øre og skabe en fælles forståelse af jeres virkelighed. De vil bringe jer tættere på hinanden som familie og I vil fremadrettet kunne kommunikere og håndtere stærke oplevelser og følelser meget bedre.

Læs mere her
Forside
Om Gitte Schnell
Kontakt & Priser
Hjem/Terapeutiske Forløb