Små skridt – Stor succes

Vejen til et bedre familieliv

Robuste voksne giver robuste børn

Når vores børn mistrives, stiller det naturligvis også større krav til os som forældre og til vores evne til at rumme og håndtere vores egne følelser og reaktioner.

Daniel Stern skriver “Vi er født til at deltage i hinandens nervesystem”. I denne sammenhæng betyder det, at det er en forudsætning for vores børns robusthed, at de har nogle robuste forældre at læne sig ind i.

Mental og emotion robusthed kommer blandt af, at vi forstår vores egne reaktioner og er bevidste om vores til egne “blå mærker” fra egen barndom så vi kan holde fortid og nutid adskilt.
Derfor er det nødvendigt at du lærer dit eget nervesystem bedre at kende, og får kigget på dine egne coping strategier og hvordan du forholder dig til dine egne følelser, når du føler dig presset. Fordi, vi kan ikke lære vores børn, hvad vi ikke selv mestre.

Baggrund for kurset

Som mor til en teenager ved jeg hvor udmattet og utilstrækkelig man kan føle sig, når ens barn ikke trives, når kommunikationen går skævt eller man som familie ikke får den rette hjælp og støtte.

Problemer kræver løsninger

Hvis vores børn har en særlig udfordring eller befinder sig i puberteten så stiller det automatisk større krav til os som forældre.
Derfor må vi også vedblive med at videreudvikle vores forældrekompetencer, så vi kan stå stærkt i os selv, og være den trygge havn vores børn har brug for når de fanges ind i deres indre kaos og fastlåste og livshæmmende coping strategier.

Når vi selv kan bevare overblikket og roen – så bevarer vi også vores empati og power – OG DET er vigtigt!

Et skræddersyet kursus

Alle børn og unge, uanset alder, har krav på en tryg barndom med familie, venner, skole og fritid. Derfor må vi som ansvarlige forældre fra tid til anden, søge hjælp udefra hvis vi ikke selv har de fornødne kompetencer eller specialiseret som kan hjælpe vores børn.

Særligt når det handler om livsbegrænsede angst, stress og undgåelsesadfærd.

Små skridt – Stor succes

Uro og stress “smitter” som nævnt og derfor skal vi voksne først have styr på vores følelser og nervesystem før vi kan hjælpe andre.

Små skridt – Stor succes er et specialiseret online kursus målrettet forældre med præ-teens, teenager og større børn med særlige udfordringer.

Du vil lære at forstå hvad det er dit barn i virkeligheden kalder på med sin adfærd og vide hvordan du kan hjælpe dit barn med at regulere sine stærke følelser.
Du vil lære at bruge din indre ro til at berolige dit urolige barn.
Du vil opleve at når I lykkedes sammen så får I også en fælles oplevelse som styrker jeres tillid til hinanden.

Boost din “forælderværktøjskasse”

I løbet af de 6 modeller vil du få fyldt din kognitive, emotionelle og sanselige “værktøjskasse” op.

Du får vigtig og brugbar viden om hjernen, nervesystem og følelsernes funktion.
Du får konkrete øvelser, andre perspektiver og nye selvindsigter som vil kunne bidrage til din egen personlige vækst og dine forældre evner.
Du får også:

  • Vejledning i at skabe en beredskabsplan og en udviklingsstige
  • Viden om coping strategier og den nærmeste udviklingszone.
  • Øvelser i vejrtrækning, mindfulness og fokusering

Kurset klæder dig bedre på til at håndtere hverdagens udfordringer på en naturlig og kompetent måde, uden at dine mentale batterier drænes helt.

Men du skal være villig til at arbejde aktivt med dig selv!

Personlig samtale

Hvis du, dit barn eller hele familien er særlig tyndslidte, så kontakt mig endelig for en uforpligtende snak om hvordan jeg også kan hjælpe jer.

Praktik & priser

MÅLGRUPPE

Dette kursus henvender sig forældre, familier, fagpersoner og personer som lider af angst, stress og har en undgåelsesadfærd som begrænser deres frihed.

PRAKTISK

Online kurset består af 6 moduler som du ser på videoer online. Du får konkrete hjemme opgaver som er afgørende for din udviklingsproces.
Du får også mine slides tilsendt efterfølgende

PRIS

Din investering i din forælder værktøjskasse til glæde for dig og dit barn, er lige nu kun 950,00 kr. Normalt pris 2500,00 kr.

Skriv til mig for at få tilsendt alle de praktiske informationer på mail.

BONUS

Hvis du køber kurset Små skridt – Stor succes inden den 1.juli kan du komme med på mine to
LIVE Q & A EVENT i efteråret til 0kr.

Det foregår via zoom og varer i en hel time.

Her har du mulighed for at stille spørgsmål og få svar.

Du skal helst have set de 6 moduler igennem først.

Denne mulighed udbyder jeg kun få gange om året.

Ønsker du at høre mere er du velkommen til at skrive en mail til mig. Det er helt uforpligtende og jeg svarer hurtigst muligt.