Supervision

Ressourceopbyggende
Samtaler
for Selvstændige, Ledere & Teams

Et supervisions forløb har fokus på dig – både som menneske og som professionel.
Supervisionen har til formål at skabe ny refleksion over arbejdsrelateret situationer som synes særlig vanskelig og en udvikling af nye kompetencer, ressourcer og samspilsfærdigheder.

For Selvstændige

Som supervisor fungerer jeg som en professionel samtalepartner, facilitator og rådgiver, ud fra et solidt udviklingspsykologisk grundlag.

Jeg arbejder intuitivt, emotionsfokuseret, kognitivt, fænomenologisk – og gør brug af systemisk opstilling.

I trygge ramme giver jeg dig mulighed for at kigge på dig selv, og et nyt perspektiv på dine arbejdsmetoder, dit lederskab og de følelser du oplever eller situationer som kan være vanskelige at håndtere.

For Ledere

Vi fokusere på dine personlige og professionelle kompetencer og styrker din intuition. Vi arbejder med dine blokeringer og tvivl og hvordan du kan positionere dig som en troværdig, autentisk og kompetent leder.

Vi går på opdagelse i dine mål, særlige kvaliteter og livserfaringer. Vi skaber et landskab over dig som vi kan folde ud og dykke ned i, for at undersøge hvor, hvornår og hvordan du bedst kan:

.

  • Ressourceoptimere og performance med et godt resultat og et mentalt overskud,
  • Styrke evnen til at kommunikere tydelig og empatisk
  • Bevare balancen i dine vigtigste livsområder – både professionelt og privat.

For Teams

Supervision kan hjælp med at indkøre nye teams som skal samarbejde på tværs af kompetencer og fagområde. Formålet er at skabe en fællesskabsfølelse fra start og tilføre gruppen en vitalitet og nye perspektiver på den forstående opgave

Supervision er en mulighed for I får et fællessprog og forståelse for eventuelle dilemmaer, vanskelige beslutninger og konflikter.

I hjælpes til at italesætte misforståelser, mistrivsel og finde mere konstruktive måder at bruge hinanden på, eller komme ud over en fastlåst måde at være sammen på.

Dette tillidsfulde rum giver typisk en følelse af samhørighed, lettelse og mobilisering af ny kreativitet og handlekraft.

Praktisk

Supervisionen kan finde sted én-til-én eller i en gruppe. Vi kan arbejde hos mig i psykologiske praksis i Valby, hos dig/jer hvis virksomheden er i Københavnsområdet eller vi kan mødes Online.

Et forløb skræddersyes til dine eller jeres unikke behov.
Typisk vil strække sig over 10 samtaler eller mere med en varighed på 1½ time for individuelle forløb og
2-3 timer for en gruppe på 4 – 5 personer.

Investering pr. person / deltager er 1200 kr. ex.moms.

Supervision
giver overblik, ny viden
& konkrete værktøjer

Ønsker du at høre mere er du velkommen til at sende en mail.