Få et liv med mere glæde, kærlighed & frihed

Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Skab mentalt overskud

Flere og flere rammes af mental udmattelse. De har følelser som tristhed, frustrationer og utilstrækkelighed. Mange er skuffet over sig selv og deres manglende evne til at præstere til perfektion. De er ofte meget selvkritiske og deres selvværd og fokus svækkes.

Den gode nyhed er, at kilden til mere energi og et roligere sind findes i et personligt udviklingsforløb. Her tager vi fat i lige præcis det som dræner dit overskud og din livsglæde. Når først der ryddes ud i det gammel støj, kommer der også plads til ny livsenergi og et mentalt overskud.

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Mindre angst
& stress

Angst og stress er nært beslægtede indre tilstande og for de som rammes, kan det føles som at få revet den sikre grund væk under sig. Det er en voldsom ubehagelig tilstand og man skal have professionel hjælp. Jo hurtigere, des bedre.

Sammen afdækker vi årsagerne for din nuværende tilstand. Ofte må vi kigge efter traumatiske oplevelser, utryg tilknytning, svigt, en usikker identitet eller problemer i de nærmeste relationer.

Vi finder ind til årsagen for uroen i dit sind og i din krop. I processen ændres på de tanker, følelser og adfærd som mediere angst og livsstress og som dræner din livsglæde.
Din selvværd får et tiltrængt boost, så du kan begynde at indse:

DU ER GOD NOK – PRÆCIS SOM DU ER!

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Bryd usunde spisemønstre

Hvis vi ofte vælger mad, sukker, kulhydrater og fedt som løsning når vi presses eller er kede af det, så spiser vi på vores følelser.

Emotionelspisning er når vi “fodre hjernen” for at få ubehagelige tanker og følelser til at forsvinde. Og det virker! For en stund. For når rusen har lagt sig, så er vi bare endnu mere ulykkelige og måske også tykkere.

I forløbet Mad, krop & følelser får du ny indsigt og en bedre forståelse af, hvorfor du gør som du gør. Du vil lære at lytte til din krops signaler og reagere mere hensigtsmæssigt på dem. Du vil slippe af med sukkertrangen og de uønskede kilo når du først får genskabt en naturlig balance mellem din krop, dit sind og dine følelser.

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Adoption & Gruppeforløb

Det er i barndommen selvværdet og selvtilliden grundlægges. Og hvis børn dagligt får en masse fysiske og psykiske kram, så er de også bedre rustet til at tåle og håndtere modgang op i gennem livet.

Men der kan være særlige omstændigheder og livsvilkår, som det at være adopteret eller at have en diagnose, som gør at nogle børn og unge er mere sårbare og dermed mere udsatte i forhold til at udvikle mistrivsel.

Når vi har det svært i livet, uanset vores alder, så er den bedste psykiske første hjælp at mærke og opleve at man ikke er alene eller forkert. Derfor tilbyder jeg løbende gruppeforløb for unge eller for voksne som kan have gavn og glæde af, at møde ligestillet med samme problemer, tanker og følelser som en selv. Grupperne har forskellige temaer, men fælles er, at det altid er et trygt sted hvor der er plads til at være meget ens og meget forskellige. Her kan man udvikle sig personligt og genfinde troen på en god og lys fremtid, på trods.

NYT ONLINE HOLD FOR ADOPTIVMØDRE I NOVEMBER.

Læs mere her
Gitte Schnell Emotions-Fokuseret Terapi

Familieterapi

“Børn har brug for førerulve”, som Jesper Juul sagde. Men når vi står midt i en følelsesmæssig krise, kan det føles overvældende og skræmmende. og vores instinkt er at beskytte børnene mod alle vores bekymringer. Vi skjuler det svære med vores tavshed eller “pakker det ind” så det fremstår mindre sårbart.

Det er velment, men faktisk efterlades barnet helt alene om at skulle håndtere det som sker omkring dem, og det har de ikke godt af.

For alle børn, uanset alder, har brug for at vide hvad der foregår ellers tolker de selv, og tror ofte det er deres skyld at nogen har det dårligt eller er vrede.

Familiesamtalerne vil åbne jeres hjerter, øjne og øre og skabe en fælles forståelse af jeres virkelighed. De vil bringe jer tættere på hinanden som familie og I vil fremadrettet kunne kommunikere og håndtere stærke oplevelser og følelser meget bedre.

Læs mere her
Hjem/Terapeutiske Forløb