Forstå dit tilknytningsmønster

Bliv klogere på dig selv
Dette forløb er til dig der ønsker at forstå dig selv, dine udfordringer i dine kærlige relationer.
Du vil få ny indsigt, danne mening i dine strategier og finde svar på hvad du i virkeligheden har brug for.

Alle børn er født til at knytte sig til andre mennesker, da barnets overlevelse er betinget af at der er nogen som tager sig af barnets og dets grundlæggende behov for tryghed, næring, søvn og emotionelletilgængelige voksne. Normaltvis mor, far eller anden primær omsorgsperson.

Man kan være overvejende tryg eller utryg i sin tilknytningsstil, hvilket er afhængig af hvor emotionelle tilgængelige og tilregneslige forældrene eller anden omsorgsperson var i kontakten med det lille barn. Disse tidlige relationelle erfaringer danner grundlaget for ens fremtidige tilknytningsstil og identitetsdannelse.

Utrygt tilknytningsmønster

Har man en overvejende utryg tilknytningsstil, står disse tidlige utrygge erfaringer  i vejen for evne til at knytte os til andre mennesker på en sund, kærlig og udviklende måde. 

Der er altid til grund til hvorfor vi får det svært med os selv eller andre. Ofte er der flere underliggende årsager til at vi bliver ramt, skuffet, ked af det, overtænker og pleaser andre.
Jo bedre du kender dig selv, dine følelser og behov jo lettere bliver det at give slip på din usikkerhed og stå stærkere i dig selv.

.

 

Lære dig selv bedre at kende.
Forstå, hvad du længes efter.
Bliv bedre til at modtage det i en kærlig relation.

  • Tilknytningsteorien
  • Tilknytningstraume
  • Tilknytningsmønstre
  • Tilknytning & følelser
  • Vredesmønster
  • Fra utryg til tryg

Ønsker du at høre mere er du velkommen til at skrive en mail til mig. Det er helt uforpligtende og jeg svarer hurtigst muligt.